Tuesday, April 24, 2012

Come & Create Painting Class Update and Schedule

Come & Create Acrylic Painting Class in Action

Hope you enjoy the following photo highlights from recent painting classes. This 8 week session was held on Wednesdays at Lorain County Metro Parks French Creek in Sheffield. Come & Create Acrylic Painting Classes 8 week session is adding a new day and location in North Olmsted. Classes will be held at French Creek on Wednesdays if there is enough interest so please contact me if you would like to take classes at this location.

 Next Session Information:

Come & Create Acrylic Painting Class Tuesdays May 1 - June 19, 2012 held at 23130 Lorain Rd. in North Olmsted. Two class times to choose - 4:30 - 6:00p.m or 6:00 - 7:30p.m. Class fee is $180 which includes canvas and all supplies. Paint from your own references to create original art in impressionist and expressionist styles with little emphasis on detail. Exhibit your work in June at the Avon Lake Public Library Art Gallery with an artist reception June 9.Call 440-320-0900 or fill out the form on the contact page to receive additional information or register for classes.Come & Create Acrylic Painting Class Highlights

Painting by Cynthia Paul 

Painting by Marilyn Fligner

 Debra Campana creates wonderful contrast in minimalist style

Marilyn Fligner creates butterflies in a unique style

 May Mooney recreates a Lake Erie sunset

Original work of art by May Mooney
Karen Richards creates a still life so realistic she tries snatching a glass of wine off the painting


Rusti cannot stop painting...always creates a variety of subjects in a range of styles

A wonderfully playful piece created  by Rusti Greenlaw

Cynthia at work 

Still Life by Cynthia Paul

A playful piece by Marilyn Fligner...her pieces are alive with vibrant colors

Zulma places finishing touches on a beautiful tropical beach scene..let's go there!

 Painting by Zulma Ramos

A fun piece created by Cynthia Paul...in 10 minutes

Come & Create with us!

Come & Create Painting  Classes and Workshops
Next workshop May 12, 1:00 - 3:00p.m. at Vintage Gallery 150 Lear Rd. Avon Lake
Create an original acrylic painting on 16x20 canvas in impressionist / expressionist styles
Call 440-653-9122 to reserve your space.


3 comments:

jac davic said...

Tắm trắng toàn thân tự nhiên bằng cám gạoCám gạo có rất nhiều công dụng, nó được xem như thần dược lành tính, giúp làm trắng da.
Tắm trắng chiếc lá có hại không?Ngày nay, nhu cầu làm đẹp của các chị em càng được nâng cao, việc sử dụng các mặt hàng sản phẩm, mỹ phẩm được lựa chọn nhiều.
Tắm trắng khô là gì?Tắm trắng đang là phương pháp tắm trắng, chăm sóc da mới mà các chị em đang đổ xô sử dụng và ” đồn thổi” công dụng của nó.
Cách tắm trắng bằng thuốc bắc hiệu quả an toàn tại nhàThuốc bắc có lẻ nhiều người biết đến là bài thuốc quý để dùng chữa bệnh và chắc ít ai biết rằng thuốc bắc còn được dùng để làm đẹp, giúp thay đổi nhan sắc, giúp làn da mịn màng, tươi trẻ hơn.
Phương pháp tắm trắng bằng đậu đỏ và ngọc traiLàm đẹp là nhu cầu không thể thiếu đối với bất kì chị em nào, sở hữu được làn da trắng sáng mịn màng, nhiều chị em đã phải tốn nhiều công sức cho các phương pháp làm đẹp nhưng vẫn không đem đến sự hài lòng như mong muốn.
Tắm trắng toàn thân nhanh nhất tại nhàTắm trắng đang là phương pháp làm đẹp mà nhiều bạn trẻ hiện nay lựa chọn, nhưng giờ đây bạn không cần phải đến spa để tắm trắng với giá đắt đỏ nữa.
Phương pháp tắm trắng bằng bã cà phê và dầu oliuLàm đẹp với cà phê có lẻ còn lạ lẫm với các bạn, chắc hẳn bất kì ai cũng nghĩ rằng bã cà phê chỉ là thừa thải và đổ đi chứ không nghĩ rằng lại có tác dụng chăm sóc da vô cùng hiệu quả
Cách tắm trắng khô bạc hàSở hữu làn da trắng sáng, mịn màng tự nhiên là mong ước của biết bao chị em, nhưng không phải ai sinh ra cũng may mắn sở hữu được làn da đẹp như vậy
Nên tắm trắng bằng sữa tươi hay sữa chua ?Để sở hữu làn da đẹp mịn như vậy, nhiều chị em đã sử dụng các phương thức tắm trắng, nhằm cải thiện làn da của mình sao cho hiệu quả.
Tắm trắng sakura có tốt không?Vấn đề làm đẹp đối với phụ nữ như là một điều thiết yếu không thể thiếu, cải thiện làn da đen xỉn màu thay vào đó làn da mịn màng, trắng sáng tự nhiên là mong muốn của tất các chị em.
Tắm trắng white doctor tốt không ?Hiện nay, nhu cầu làm đẹp của các chị em ngày càng được nâng cao, dường như đối với bất kì người phụ nữ nào cũng mong muốn mình sở hữu được làn da đẹp mịn màng tự nhiên.

Huong Mai.Vstar said...

I have a fondness for your post. I think that you are very smart and knowledgeable. Your articles contain so much insight and information. They help me when I need to solve problems. Thank you for sharing what you know. Đăng ký B30 của VinaPhone Gói MAXSV2 vinaphonevn , Gói cước VD300 của VinaPhone

Huong Mai.Vstar said...

I have a fancy for your posts. They are so great and useful. You deserve a pat on the back for your sharing. I wish you can update articles often. I hope I could read them everyday. Your posts offer advice to me. Thanks very much! apps email-with-love,autoketing e-mail with love